Wereldband - Lekker warm‘GO!’ was een uniek samenwerkingsproject waarbij 3 danseressen de muziekvirtuozen uitdaagden om niet alleen te musiceren, maar ook te dansen. Onder de naam ‘Wereldband & Friends’ waren zij in het najaar van 2012 zo’n 40 keer in het theater te zien.

In 2002 komt de Wereldband in contact met Karel de Rooij (van Mini&Maxi). Onder zijn inspirerende begeleiding maakt de Wereldband in 2005 de onvermijdelijke sprong naar het theater met de theatershow LEKKER WARM. Zoals een jongleur met ballen goochelt, zo goochelen de muzikanten met hun instrumentarium. Het is een grote instrumentencarrousel die tot humoristische situaties leidt. De Wereldband spreekt de universele taal van de muziek, de lach en ontroering.

LEKKER WARM speelt drie seizoenen in de Nederlandse theaters en is een groot succes. Het opvallend brede publiek laat zich vol overgave overdonderen door het unieke theaterfenomeen en de pers schermt met termen als “de gekste bands sinds Spike Jones”, “de Marx Brothers van de wereldmuziek” en “veelzijdiger opvolger van koningskoppel Mini&Maxi”. De band wordt geroemd om haar imponerende muzikale achtergrond, de perfecte balans tussen lol en ernst, een flair die alleen de ware beheerser aandurft, zeldzame vitaliteit, kwajongensachtige frisheid en enorme vaart.