Juichend werd Ellen ten Damme’s show Cirque Stiletto 2 ontvangen in de pers. De Volkskrant schreef “Een vervolg dat nóg grootser en knallender is” “Wëreldbänd … een komisch muzikale fratsengroep van wereldformaat” “…meer dan prachtig…” en het NRC jubelde: “Ellen ten Damme dwingt bewondering af als diva en durfal” en “Repertoire dat zich in veelzijdigheid door niemand laat overtreffen.”

In Cirque Stiletto 2 schitterde rockdiva Ellen ten Damme als het “stoutste meisje van het circus”, waarbij zij haar zeven hoofdzonden opbiecht. Ellen laat een eigen, fascinerende versie zien van dit intrigerende thema dat Kurt Weill en Bertolt Brecht 80 jaar geleden al inspireerde.
Daarbij werd Ellen muzikaal begeleid door Wëreldbänd, deze meesterlijke performers in de stijl van Mini en Maxi bespeelden in deze show meer dan 50 instrumenten en zijn met hun geniale gekte en grote grapdichtheid entertainers van wereldformaat.

De zeven hoofdzonden; Hoogmoed, Hebzucht, Lust, Nijd, Gulzigheid, Woede, Luiheid, voeren Ellen onder andere naar het Berlijn van de jaren twintig, het existentialisme van Parijs en de glamour van Hollywood. Het is een imponerende ontdekkingsreis waarbij Ellen de grote thema´s niet schuwt en een indringende blik geeft op haar ziel.