Cultuurcentrum Zwaneberg, Heist-op-den-Berg, BE

Thursday, April 25, 2019 - 20:00

        Bert Embrechts, [email protected] 0032 476251205

Als Scapino Ballet Rotterdam en de Wëreldbänd besluiten om hun krachten te bundelen dan belooft dat in ieder geval één ding: spektakel van de hoogste plank.

De vijf leden van de Wëreldbänd zijn behalve rasmuzikanten ook meesterlijke performers in de stijl van de Marx Brothers en Mini en Maxi. Met hun geniale gekte en grote grapdichtheid zijn het entertainers van wereldformaat. Datzelfde kan gezegd worden van Scapino die het dansgenre al lang overstijgt. Met spectaculaire dans, muzikanten, opera- en circusartiesten creëert Scapino magische werelden die vaak een rauw en actueel randje hebben.

Beide gezelschappen halen in All hands on deck het beste in elkaar naar boven met zeldzame en wonderlijke combinaties van humor, slapstick, dans, muziek en theater. Geïnspireerd op het matrozenleven liggen de thema’s voor het oprapen. Dit wordt een voorstelling over verlangen, het zoeken naar geluk, afscheid, liefde, gevaar, verre reizen, ontberingen en heimwee. Pakkend virtuoos, ongegeneerd lachen of opeens wonderlijk mooi. Alles is mogelijk.

Invite a friend

Invite a friend to go to this event with you.

INVITE A FRIEND

Share

Location

Staticmap?&center=cultuurplein1+heist op den berg+be+&size=460x371&markers=color:blue%7ccultuurplein1+heist op den berg+be+&sensor=false&key=aizasybnlglgazc80kml uurt574xccguesb 3w