Een verrassende nieuwe editie van Cirque Stiletto diende zich aan met Karin Bloemen, een veelzijdige ster, bij wie het woord diva op het lijf geschreven is

In Cirque Stiletto 3 werd Karin Bloemen tot haar grote vreugde omringd door de Wëreldbänd, zes muzikale fenomenen die gezamenlijk maar liefst meer dan vijftig instrumenten bespelen. Al in de voorgaande Cirque Stiletto oogstten zij een en al lof.  Een komische, muzikale fratsengroep van wereldformaat.  In de stijl van Mini en Maxi zorgen zij voor fijnzinnige maar ook uitbundige humor, die hen naast topmusici ook tot clowns van wereldformaat maken. In deze nieuwe Cirque Stiletto kwamen hun komische kanten meer dan ooit tot leven.  Zij  zijn daarin begeleid door Mini (Karel de Rooy) die op dit gebied de maestro is. 

 

TELEGRAAF
"Tapdansen op klompen, noren en ski’s, al touwtje springend een muziekinstrument bespelen en het publiek de regen laten nabootsen bij het nummer I’m singing in the rain… De Wëreldbänd is met zijn komische variété met een vleugje acrobatiek het absolute hoogtepunt van Cirque Stiletto 3."

DE VOLKSKRANT
"Wat deze Stiletto-ronde echt overeind houdt, is de Wëreldbänd. Zes fenomenale, veelzijdige muzikanten die de clownerie van Mini & Maxi in hun act hebben gestopt. Vooral met het nummer waarin zij als gehandicapte muzikanten elkaar helpen, kunnen zij de wereld over."

PAROOL
"Ook de scenes van Wëreldbänd zijn allemaal raak. Hun muzikale clownerie en lichte acrobatiek blijkt als altijd een genot."

TROUW
"De muziek komt van de Wëreldbänd: zes mannen die tientallen instrumenten bespelen, terwijl ze ook als clowns fungeren. Die clownscènes zijn afwisselend... En een keer ontroerender in een melancholische muzikale mime-clownsact (gecoacht door Karel de Rooij)."

NOORDHOLLANDS DAGBLAD
"Meer nog dan in de vorige show vormen deze muzikale mannen, die ook nog een de gulle lach aan hun zes konten hebben hangen, het hart van de show."